Kick-off tréning


Hogyan készültünk az idei MUS-E tanévre? Tekints be a szeptemberi évindító találkozónkba ahol MUS-E művészek és háttércsapat együtt töltődött fel és hangolódott rá a közös munkára.

Hírek

A korábbi évek szokásaihoz hűen, az idén is egy háromnapos kick-off tréninggel indítottuk a 2020/2021-es MUS-E tanévet. Ismét Máriahalmon, egy csodás, természetközeli biofaluban tölthettünk el egy inspiráló, újratöltő szeptemberi hétvégét. Nagy örömünkre, magas létszámban lehettünk jelen a képzésen, összesen 23-an gyűltünk össze. Régi és új művészek, illetve csapattagok köszönthették, ismerhették meg egymást.

Minden évben nagy jelentősége van az évindító tréningnek hiszen ilyenkor beszéljük át az előttünk álló év eseményeit és van alkalmunk együtt gondolkodni, alkotni, játszani, fejlődni. Ennek ellenére az idei találkozó különös fontossággal bírt. Érzékelhető volt az elmúlt hónapok feszültsége, a személyes találkozás hiánya, a vírushelyzetből fakadó nehézségek, konfliktusok megvitatásának szükségessége. A szokásos felszabadult, pezsgő hangulat, összhang és hangerő is lassabban, csak a második napra érkezett meg.

Felismertük mennyire lényeges a személyes kapcsolódás, önmagunk és egymás képzése, tapasztalataink megosztása, különösen a pandémiás időszakban, amikor erre nincs igazán lehetőségünk. Megszólítottuk a pandémia okozta, eddig ismeretlen helyzeteket, akadályokat és kérdéseket, valamint fókuszba helyeztük olyan új képességek és módszerek kiépítését, amelyek segítségével tovább folytathatjuk művészeti tevékenységeinket. Megbizonyosodtunk arról, hogy fontosak és értékesek a rendszeres továbbképzések, találkozók, ahol alkalmunk van egymáshoz kapcsolódni, egymástól tanulni és egymást inspirálni, főleg a jelenlegi korlátozások és izoláció alatt. 

A változatos programnak és elképesztő tréner társainknak köszönhetően, maradandó élményeket és tapasztalatokat gyűjtöttünk a hétvége alatt. Villámjátékok, összművészeti workshopok és tréningek - rajzolással, zenéléssel és tánccal gazdagítva - állítottak bennünket kihívás elé, segítettek az egymásra hangolódásban, és töltöttek fel minket frissült energiákkal a tanévkezdéshez.  

 

MUS-E Magyarország

„Az élet egy művészet
és minden pillanatának
alkotó pillanatnak kell lennie.”

- Yehudi Menuhin

Kapcsolat

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

1147 Budapest, Fűrész utca 55/A

+36 70 2519739

info@mus-e.hu

 
Kövessen minket!