Hazai és nemzetközi pályázatok


Digitális eszközök az oktatásban, művészeti rezidenciák, nemzetközi felnőttképzések - ismerd meg milyen projektekkel gazdagodik a MUS-E program.

Hírek

Aktívan indult a MUS-E tanév a hazai és nemzetközi pályázatok terén egyaránt. Idén szeptemberben sikerrel zártuk az elmúlt két évben párhuzamosan futó két Erasmus+ stratégiai partnerségünket - a We All Count és az Arte por la Convivencia című projekteket. Ezzel azonban közel sem ért véget nemzetközi együttműködésünk a MUS-E hálózatán belül, hiszen jelenleg két, folyamatban lévő nemzetközi projektben veszünk részt partnerként, a Capacity & Art felnőttképzés tematikájú és a MUS-E On Stage programokban. Sőt! A tanév kezdete óta négy nemzetközi projektben, négy különböző ország szervezésében kaptunk partnerségi felkérést az alábbi pályázatokra:

1. “Live Friends” - Portugália

2. “Digital Creativity” - Olaszország

3. “Media Ecolabs - Cultural, digital human and creative teaching” - Belgium

4. “EducArte - Building Together European Identity” - Spanyolország

Mind a négy pályázat a COVID-19 helyzet nyomán létrehozott stratégiai partnerségek elnevezésű pályázattípus felhívásra lett benyújtva. Tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre, mind a hazai, mind a nemzetközi pályázati felhívások a digitális eszközök bevonása, illetve az online térben történő foglalkozások irányába terelnek minket. Bízunk benne, hogy a tavaszi eredményhirdetést követően indulhat a közös munka és több szinten folytathatjuk az online és digitális foglalkozások irányvonalát, amit a MUS-E Digital-lal tavasszal már elindítottunk!

Mindezen felül, talán még nagyobb öröm, hogy októberben mi magunk is benyújtottunk két hazai pályázatot, és ezek közül a Budapest Bank Békéscsabáért Program-ra beadott pályázatunk - amelynek témája a digitális eszközök használata a gyermekek élményalapú oktatásában, kulturális fejlesztésében - már nyert is! Reméljük hamarosan további jó híreket oszthatunk meg Veletek ebben a témában! 

 

MUS-E Magyarország

„Az élet egy művészet
és minden pillanatának
alkotó pillanatnak kell lennie.”

- Yehudi Menuhin

Kapcsolat

MUS-E Magyarország Közhasznú Egyesület

1147 Budapest, Fűrész utca 55/A

+36 70 2519739

info@mus-e.hu

 
Kövessen minket!