MŰVÉSZEK

Molnár Szabolcs

molnar szabolcsMolnár Szabolcs zenetörténész, zeneszerző, 1998-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zenetudomány szakán. Középiskolában és főiskolán zenetörténetet tanít, jelenleg a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatóriumban és az egri Eszterházy Károly Főiskolán. Rendszeresen jelentkezik koncert- és operakritikákkal, több filmzenét komponált.

A MUS-E magyarországi programjaiban 2005 óta vesz részt. Zenei foglalkozásainak középpontjában a kreativitás és a csoportos munka fejlesztése, valamint a zene befogadási technikáinak kialakítása, fejlesztése áll. A MUS-E foglalkozásokon szerzett pedagógiai tapasztalatait kamatoztatta, amikor közreműködött Marianne Poncelet és Orbán György "A csodafa" című zenés meséjének hazai kiadásában.

"Egy csoport sikeres munkáját megismételni, ahol a csoportos, kreatív foglalkozások során az együttműködés, a figyelem és a koncentráció fejlesztése volt a cél. A csapatmunkán túl az egyéni kreativitás felébresztése, valamint a másik kreativitásának fel- illetve elismertetése lett a közös foglalkozások legnagyobb sikere."